torsdag 9 september 2010

Ni vet ...

Ni vet hur det är när man bor på korridor och har olika smutströsklar. Hur oense man kan vara om hur man städar, diskar och hur man torkar av diskbänken när man bor ihop med andra. Att alla väntar in i det sista med att gå ut med den överfulla soppåsen.

Ni vet hur det är när man kommer hem till någon som har total motsatt inredningsstil som den man själv har. Och synintrycken bara väller in över en. Efter att man tagit några djupa andetag (ibland väldigt många) kan man oftast med nykter distans ändå tycka det är charmigt och ger huset karaktär.

Ni vet hur en del tror att man påverkas av hur det ser ut runt omkring en. Att man blir lugnare av vissa färger och att man kan bli stressad av en stökig omgivning.

Ni vet hur man tänker - efter att för femtielfte gången blivit blöt om strumporna i badrummet - att man verkligen borde överväga att alltid gå barfota inomhus. Trots att varken badrum eller kök har någon uppvärming och att badrummet saknar matta.

Ni vet hur en del köper konst för att njuta av den vackra tavlan och hur en del köper konst för att tapetsera väggarna med den.

Ni vet hur jag har det.

Inga kommentarer: